Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met gehakt en roomkaas recept
Spaghetti met gehakt en roomkaas recept

Spaghetti met gehakt en roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een grote pan een ruime hoeveelheid water met wat zout aan de kook.
Maak de broccoli schoon en snijd hem in kleine roosjes.
Schil de broccolistronk en snijd hem in kleine stukjes.
Pel en snipper de ui.
Kook de spaghetti volgens aanwijzingen verpakking en kook de broccoli ca. 3 minuten mee.
Verhit de olie in een pan en bak er het gehakt rul in. Bak de ui kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
Giet 2 50 ml van het spaghetti-kookvocht bij het gehakt en breng aan de kook, laat op laag vuur kort koken.
Giet de spaghetti en broccoli af en doe terug in de pan.
breng het gehaktmengsel op smaak met zout en peper. Meng de spaghetti met het gehaktmengsel en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met gehakt en roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven