Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met gebakken zalm en pestoroom recept
Spaghetti met gebakken zalm en pestoroom recept

Spaghetti met gebakken zalm en pestoroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de zalm ontdooien in de koelkast. Kook de spaghetti volgens aanwijzing verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze met wat zout net gaar. Snijd de geroosterde paprika's in stukjes. Snijd de zalm in blokjes en bak deze in 1 eetlepel olie goudbruin. Giet de spaghetti af en roer de rest van de olijfolie erdoor. Roer de pesto door de roomkaas en dan door de spaghetti. Schep de broccoli, paprika en zalm erdoor. Breng op smaak met peper en verwarm het geheel nog 2 minuten goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met gebakken zalm en pestoroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven