Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met champignon-gehaktsaus recept
Spaghetti met champignon-gehaktsaus recept

Spaghetti met champignon-gehaktsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en knoflook. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Halveer de courgette en snijd hem in plakjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui met knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en bak het al roerend rul. Voeg de paprika, courgette en champignons toe en bak het 5 minuten mee. Voeg de pastasaus met wijn toe en breng het geheel aan de kook. Laat de saus op laag vuur 10 minuten pruttelen. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met champignon-gehaktsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven