Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met auberginesaus recept
Spaghetti met auberginesaus recept

Spaghetti met auberginesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en hak ze fijn. Snijd de aubergine in dunne reepjes. Meng het gehakt met de paneermeel en breng het op smaak met zout. Draai balletjes van het gehakt en bak ze in een koekenpan met 1 eetlepel boter bruin en gaar. Voeg de knoflook toe en bak ze 1 minuut mee. Leg de balletjes tot gebruik op een bord. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Voeg de aubergine toe aan het achter gebleven bakvet en bak het 5 minuten mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm de saus goed door. Leg de balletjes terug in de pan en warm ze even mee. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met auberginesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven