Spaghetti met aubergine en artisjokharten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Pel de en snijd hem in dunne plakjes.
  2. Plet de knoflook.
  3. Snijd de in kleine stukjes.
  4. Halveer de .
  5. Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in reepjes.
  6. Laat de artisjokken uitlekken en snijd ze in vieren.
  7. Laat de ontdooien en uitlekken.
  8. Snijd de in plakjes, leg ze in een zeef en bestrooi ze met .
  9. Laat ze 30 minuten staan.
  10. Kook intussen de volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar en laat ze uitlekken.
  11. Spoel de goed af onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier.
  12. Verhit de olie in een koekenpan en bak de in porties aan beide kanten bruin.
  13. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  14. Veeg de pan schoon met keukenpapier en bak de met knoflook al roerend tot de zacht is.
  15. Voeg de , , en toe.
  16. Bak het geheel al roerend tot de groenten gaar zijn.
  17. Voeg de artisjokken, en kruiden toe.
  18. Voeg de pasta en toe en meng alles goed door elkaar.
  19. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi het met kaas.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
278 kcal
13%1112 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti met aubergine en artisjokharten