Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti meloe recept
Spaghetti meloe recept

Spaghetti meloe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet ruim water op met wat zout en als dit kookt voeg de spaghetti toe en kook deze beetgaar. Verhit de olie, bak de geperste, gesneden knoflook en gesnipperde uien tot ze licht bruin en glazig zijn. Rul de gehakt en voeg de klein gesneden paprika toe samen met de tomatensaus en tomatenpuree. Voeg de chilipoeder, paprikapoeder, suiker, azijn, ketchap manis, sambal toe en laat geheel even doorpruttelen. Voeg dan de in 4-en gesneden champignons toe. Nog 5 minuten laten pruttelen en dan serveren met de spaghetti. Indien gewenst wat kaas over het geheel strooien. Lekker met frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti meloe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven