Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka recept
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka recept

Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Pureer de tomatenblokjes met vocht met een staafmixer. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Schep de helft van het spekvet uit de pan. Haal de pan van het vuur en schep de knoflook, gepureerde tomaten en chilipeper door het overgebleven spekvet. Zet de pan weer op het vuur. Laat de saus op middelhoog vuur tot de helft inkoken. Roer de créme fraiche en de wodka door de saus. Breng op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af, schep hem door de saus, verdeel hem over 4 borden en strooi de spekreepjes erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti in tomatenroomsaus en wodka recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven