Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti gorgonzola recept
Spaghetti gorgonzola recept

Spaghetti gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de 250 gram spaghetti in een grote pan. Doe de rundergehakt in een pan en gooi er wat peper en zout over heen en eventueel nog wat andere specerijen. Doe vervolgens het water in een klein pannetje en voeg het zakje kaassaus hier door heen. Voeg de gorgonzola hier aan toe tot het gesmolten is. Breng het geheel aan de kook. En klaar!, een simpele maar lekkere maaltijd!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven