Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti bolognese recept
Spaghetti bolognese recept

Spaghetti bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de wortel, de ui, aubergine en de champignons. Doe wat olijfolie in de pan en verhit de olie. Doe de gesneden wortel, ui, champignons, aubergine en de knoflook in de pan. Gooi nu ook de half om half gehakt erbij en laat dit een beetje rullen. Kook ondertussen de spaghetti. Als de half om half gehakt gaar is, gooi dan de zak pastasaus erbij en doe de deksel op de pan op een laag pitje. Als de spaghetti gaar is, giet deze dan af en smullen maar!

Serveersuggesties

Je zou hier ook nog een lekkere salade bij kunnen serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven