Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti Bolognese recept
Spaghetti Bolognese recept

Spaghetti Bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng ruim water aan de kook voor de spaghetti. Kook de spaghetti beetgaar. Roerbak het gehakt in een droge koekenpan tot het zijn rode kleur verloren heeft. Kruid met peper en zout. Voeg de roerbakgroente toe en roerbak kort mee. Voeg de gezeefde tomaten en de tomatenblokjes op sap toe. Breng aan de kook. Pel de knoflook en pers deze boven de saus uit. Breng verder op smaak met tijm. Giet de spaghetti af en serveer met de bolognesesaus. Geef er geraspte kaas bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven