Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti bolognaise recept
Spaghetti bolognaise recept

Spaghetti bolognaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Paprika van schil ontdoen. Paprika, ajuin en lookteentje heel fijn in blokjes snijden. Alles in olijfolie stoven tot lichtbruine kleur. gehakt bijvoegen en blijven roeren tot gehakt goed gebakken is op klein vuurtje. Tomatenpuree bijvoegen, blijven roeren, daarna bouillon smelten in klein beetje water en bijvoegen. Voor een vloeibare saus wat water bijvoegen. Pili pili en spaghettikruiden naar eigen smaak toevoegen. Nog wat water toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven