Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti bolognaise recept
Spaghetti bolognaise recept

Spaghetti bolognaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rul het gehakt. Snijd ondertussen de groenten in stukjes en voeg dan eerst de uit toe, laat even meebakken met het gehakt en voeg dan de rest van de groenten toe. Laat 5 minuten met het deksel op de pot meebakken. Voeg dan de tomatenpuree en het blik tomaten toe en een half glas water. Laat ongeveer een uur sudderen.
Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven.

Doe de pasta in een diep bord, een lepel saus erop en bestrooi met kaas.

Smakelijk.

Suggestie:
Mocht je de saus te zuur vinden dan kan je er suiker bij doen.
Je kan in de saus ook een glas rode wijn toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti bolognaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven