Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti alla Vegetariana recept
Spaghetti alla Vegetariana recept

Spaghetti alla Vegetariana


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd uien, knoflook, courgette en tomaten. Doe in een pan olijfolie met uien en knoflook en laat mooi geel worden. Dan doe je er de groenten bij en zout en laat je het koken. Even later doe je er de kruiden bij en steeds proeven of het lekker smaakt. In de tussentijd het water laten koken voor de pasta. Als het kookt doe je er zout bij en dan de spaghetti. Laat het koken voor hoe lang er op het pak staat, dan doe je het water weg en voeg je het aan je groenten bij. Als je het op het bord doet, doe er nog wat geraspte parmezaanse kaas over, olijfolie en basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti alla vegetariana recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven