Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti alla puttanesca recept
Spaghetti alla puttanesca recept

Spaghetti alla puttanesca


Ingrediënten


Bereidingswijze


kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de olie en fruit hier in 5 minuten de fijngesnipperde ui.
Doe de tomatenblokjes en gehalveerde zwarte olijven bij de ui, kruid met cayennepeper en laat de saus op een zacht vuurtje 1 5 minuten sudderen.
Voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd de kappertjes en ansjovisreepjes bij de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti alla puttanesca recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven