Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti alla Caruso (spaghetti met sjalotten-tomatensaus) recept
Spaghetti alla Caruso (spaghetti met sjalotten-tomatensaus) recept

Spaghetti alla Caruso (spaghetti met sjalotten-tomatensaus)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bak de fijn gesneden sjalotjes en fijn gestampte knoflook in olie glazig. Doe hierbij kleingesneden tomaten en op het laatst de champignons. Geheel laten garen en indikken op smaak afmaken met peterselie, peper en zout. Meng de boter, de saus en de al dente gekookte spaghetti en geheel met laagje parmezaanse kaas en botervlokjes opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti alla caruso (spaghetti met sjalotten-tomatensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven