Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti alla carbonara recept
Spaghetti alla carbonara recept

Spaghetti alla carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens aanwijzing verpakking beetgaar in water met wat zout.
Pel de knoflook en halveer hem in de lengte. Pel de ui en snipper hem.
Verhit de olie in een pan. Bak de spekjes en de knoflook knapperig. Bak de ui even mee. Haal de knoflook uit de pan.
Rasp de kaas. Kluts de eieren met zout en peper in een grote kom en roer het spek en 2/3 van de kaas erdoor.
Giet de spaghetti af, laat hem goed uitlekken en meng hem door het eimengsel. Meng alles goed door elkaar en bestrooi met de resterende kaas. Dien direct op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti alla carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaghetti alla carbonara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • In dit recept wordt een uitje meegebakken met de spek en de knoflook. Heerlijk! De combinatie kaas-ui met prei en diverse groenten vind ik nog lekkerder.
    Mark gaf dit recept op 3 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven