Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti a la spinazie met spekjes recept
Spaghetti a la spinazie met spekjes recept

Spaghetti a la spinazie met spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Pel en snipper de uien en knoflook. Bak de spekblokjes met de ui en knoflook 8 minuten in een droge koekenpan. Voeg de champignons toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie is ontdooid. Roer de spinazie-saus zo nu en dan door. Meng de spinazie-saus met de spaghetti en de kaas of schep de saus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti a la spinazie met spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven