Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti  la Anna recept
Spaghetti  la Anna recept

Spaghetti la Anna


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding. Snipper een bol knoflook nadat alle velletjes verwijderd zijn brunoise. Snijd de peper overlangs doormidden, verwijder de zaden met de zaadlijsten en snijd er fijne halve ringetjes van. Snipper een handvol basilicum fijn. Bereiding. Fruit de knoflook in een wok gedurende 5 minuten op een matig vuurtje met drie eetlepels olijfolie. Voeg op het laatst de peperringetjes toe en laat het nog even 1 minuut op het vuur staan. Kook intussen de spaghetti gaar, afspoelen onder koud water en uit laten lekken. Wil je zelf spaghetti maken, zie mijn recept spaghetti maken, maar maak dan dikke spaghetti van 2 á 2,5 mm doorsnede. Meng de spaghetti in de wok met het knoflookmengsel en voeg naar behoefte zeezout toe. Breng de spaghetti onder voortdurend omscheppen op temperatuur. (Kan ook met de handen!) Dien het in diepe voorverwarmde borden op en bestrooi het op het laatst met basilicum.

Serveersuggesties

Schaaltje parmenzaanse kaas en een goed glas rode wijn bij geven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti la anna recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven