Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle tagliatelle recept
Snelle tagliatelle recept

Snelle tagliatelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tagliatelle koken zols aangegeven op de verpakking. Klontje boter smelten en met de bloem een roux maken. Melk toevoegen en goed blijven kloppen zodat een gladde saus ontstaat. Vervolgens slagroom toevoegen, hamblokjes erbij en alles goed warm maken. Naar smaak bouillonpoeder toevoegen. Als de tagliatelli klaar is, afschudden, even afspoelen onder de warme kraan en vervolgens een portie tagliatelli op een bord doen, saus er over heen en direct opdienen.

Serveersuggesties

Eventueel kunnen er champignons toegevoegd worden aan de saus. Een scheutje witte wijn is ook heerlijk in de saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven