Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sierlijke Italiaanse pasta recept
Sierlijke Italiaanse pasta recept

Sierlijke Italiaanse pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stap 1: Kook 500 gr Grand`Italia Penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Stap 2: Breng intussen de sugocasa aan de kook en zet het vuur laag. Giet de pasta af en meng deze samen met de Parmezaanse kaas door de saus. Bewaar voor elk bord 2 3 eetlepels saus voor de garnering.
Stap 3: Maak drie lange stroken (zoals de Italiaanse vlag!) met de (koude) rucola, de (koude) ricotta en uiteindelijk met de extra lepels (warme) saus.

Allergenen Informatie

Voor dit sierlijke italiaanse pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven