Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salsa di Daniela recept
Salsa di Daniela recept

Salsa di Daniela


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak eerst wat olijfolie in een koekenpan. Voeg het gehakt toe.
Rul het gehakt. voeg zout en peper toe.
Laat het gehakt op laag vuur langzaam bruin worden.

Kook(in pan of waterkoker) ondertussen een ruime hoeveelheid water.
Dompel de tomaten ongeveer 10 seconden in kokend water en doe ze dan gauw in een koud waterbad. Daarna zijn ze makkelijk te pellen(je hoeft de tomaten niet te pellen de pastasaus is even lekker alleen dan met tomatenvelletjes!) snij de gepelde tomaten in stukjes en doe ze in een aparte soeppan (op laag vuur) met olijfolie. Voeg 100 ml water toe.
Plet de tomaten en roer (op hoog vuur)10 min , het word al een soort saus. Voeg de gesneden teentjes knoflook toe. Roer en zet de saus op laag vuur.

Voeg bij het gehakt de witte blokjes en rode ui toe roer het. Als het gehakt bruin is voeg het gehakt toe bij de saus.

Roer de saus goed en voeg de peterselie en basilicum toe.

Laat de saus 1 tot 2 uur staan tot het een stevige saus is.
Roer ondertussen goed!

Kook de pasta (zie gebruiksaanwijzig)

Als de saus stevig is kan je hem serveren met spaghetti, farfalle, penne, macaroni, lasanga, canelonni.

Serveersuggesties

Deze saus kan gebruikt worden bij lasagna, pasta zoals penne, spaghetti, farfalle en macaroni.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salsa di daniela recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven