Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rotelle met courgette en paddestoelen recept
Rotelle met courgette en paddestoelen recept

Rotelle met courgette en paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta in water met een beetje olie en zout. Snijd de courgette in blokjes. Bak de paddestoelen en courgette lichtbruin. Snijd de kaas in stukjes. Rooster de pijnboompitten in een koekepan zonder olie of boter. Pasta afgieten, daarna de paddestoelen, courgette, kaas, pijnboompitten en ten slotte de tapenade toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rotelle met courgette en paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven