Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige tagliatelle recept
Romige tagliatelle recept

Romige tagliatelle


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Zet een pan water op voor de tagliatelli en kook deze gaar. Ik zelf neem meestal 4 nestjes per persoon. Snijd de 2 pakjes bacon en ui in kleine stukjes en bak deze in een wat hoge koekenpan. Wanneer dit goud bruin is, voeg je de kookroom toe. Dit geheel goed doorroeren en eventueel kun je wat water toevoegen. Wanneer de tagliatelli bijna gaar is, voeg je pas het blikje doperwten toe aan de saus en voeg je wat zout en peper naar smaak toe. De tagliatelli afgieten en je heerlijke gerecht is klaar.

Serveersuggesties

Wat ook lekker is, is een half zakje mix voor macaroni carbonara van Knorr toevoegen. Het geheel word hierdoor voller van smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige tagliatelle heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Kan ook met macaroni!
    Wil gaf dit recept op 27 februari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven