Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige tagliatelle met Parmaham recept
Romige tagliatelle met Parmaham recept

Romige tagliatelle met Parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tagliatelle koken. Parmaham in reepjes snijden en bakken in olie, daaraan de klein gesneden paddestoelen toevoegen en op smaak brengen met vers gemalen peper en nog een paar minuten bakken. Daarna creme fraiche toevoegen en warm laten worden. Als laatste de basilicumblaadjes halveren en toevoegen. Heerlijk over de tagliatelle, garneren met de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige tagliatelle met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven