Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige spinaziepasta recept
Romige spinaziepasta recept

Romige spinaziepasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta gaar volgens de aanwijzigngen op de verpakking. Ontdooi de spinazie in ca. 8 minuten op 600 Watt in de magnetron. Snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de champignons in vieren. Verwarm een scheutje olie in een hapjespan en fruit de ui tot hij lichtbruin is. Voeg de knoflook toe. Roerbak de chapignons 5 minuten mee. Voeg de spinazie schep voor schep toe. Zorg ervoor dat de inhoud van de hapjespan niet teveel afkoelt, het moet blijven sissen in de pan. Voeg al roerend de roomkaas toe. Voeg peper en zout naar smaak toe. Schep het spinaziemengsel over de, op een bord liggend, tagliatelle en bestooi met de geraspte kaas naar eigen inzicht.

Serveersuggesties

Vervang de tagliatelle door een andere pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige spinaziepasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven