Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige spaghetti met asperges recept
Romige spaghetti met asperges recept

Romige spaghetti met asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges dun. Snijd de little gem in reepjes. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Snijd de asperges in stukjes en kook ze in ruim water met zout in 10 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de asperges 3 minuten. Voeg de creme fraiche met 1 eetlepel tijm toe en houd het warm op laag vuur. Doe de slareepjes in een kom en schep de sladressing erdoor. Schep de spaghetti door de saus en breng het op smaak met zout. Verwarm het gerecht nog 3 minuten en verdeel het over 4 diepe borden. Bestrooi het gerecht met de rest van de tijm. Serveer de spaghetti met de slareepjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige spaghetti met asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven