Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige penne recept
Romige penne recept

Romige penne


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Penne koken, afgieten en mascarpone er door roeren.

Ham aanbakken met ui en gesneden champignons.

Tomaten en een lepel sambal toevoegen.

Alles in ovenschaal verwarmen met geraspte kaas erover heen, 20 minuten in oven op 200 graden.

Serveersuggesties

Kan ook zo opgegeten worden, wel eerst goed verwarmen in pan en op bord geraspte kaas erover doen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige penne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige penne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 12 mei 2013 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven