Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige fettuccine met knoflook en garnalen recept
Romige fettuccine met knoflook en garnalen recept

Romige fettuccine met knoflook en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de fettuccine al dente in een grote pan licht gezouten kokend water. Laat hem uitlekken en doe het terug in de pan. Verhit de olie in een grote koekenpan op een matig vuur en bak de ui en de knoflook al roerend 4- 5 minuten of totdat de ui zacht is. Voeg de tomaten en de wijn toe en laat het 3 minuten koken alvorens men de room er aan toevoegd. Breng het opnieuw aan de kook. Draai dan het vuur redelijk laag en laat het geheel 5 minuten sudderen, of totdat het iets is ingedikt. Roer nu de garnalen erdoor en laat het nog 3.5 minuten sudderen of totdat de garnalen rose worden. Gaan de licht krullen dan zijn ze gaar. Laat de garnalen niet te lang mee sudderen want dan worden ze een beetje taai. Schep het mengsel door de pasta en roer voorzichtig het basilicum erdoor, breng het op smaak met zout en peper en serveer het meteen. Een lichte en sprankelende rose is hier erg lekker bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige fettuccine met knoflook en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven