Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rigatoni taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien en de pepertjes en olijven. Kook de Pasta net niet gaar, spoel ze dan af met koud water en zet ze rechtop in een springvorm van 20 of 24 centimeter, welke je eerst even hebt ingevet.
Bak het gehakt ru met gehaktkruiden en voeg hier aan toe de uien, pepertjes, olijven, pastasaus en laat het even pruttelen. Als de pasta in de springvorm staat. Dan schenk je het gehaktmengsel er over heen en bestrooit het dan met oude kaas.
Zet het nu nog even een klein half uurtje in de oven.

Suggesties:
Je kunt ipv een springvorm ook gewoon een ovenschaal gebruiken en hier de pasta inleggen en daar het gehaktmengsel over heen doen. Tevens kun je er nog groente zoals courgette, aubergine, tomaat, paprika en of champignions aan toe voegen. Het is maar net wat je lekker vind.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rigatoni taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rigatoni taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Er staat in het recept niet op wat voor temperatuur de oven moet?
    Patricia gaf dit recept op 7 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven