Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ravioli met spinazie recept
Ravioli met spinazie recept

Ravioli met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de helft van de spinazie ruim van tevoren ontdooien en uitlekken in een vergiet. Meng de eieren en durum bloem met een snufje zout tot een soepel deeg. Draai door pastamachine tot dikte 6. Laat deeglappen 5 minuten drogen. Meng de helft van de ricotta door de uitgelekte spinazie en voeg parmezaanse kaas en nootmuskaat toe naar smaak. Vul de pastabladen met het spinaziemengsel. Warm de rest van de spinazie met ricotta, parmezaanse kaas en nootmuskaat op. Warm de tomatenpuree met wat water en basilicum op. Kook de gevulde pasta bijtgaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ravioli met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven