Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pollo di Gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de fusili in ruim water met een snuf zout.
Zet een pan op middelhoog vuur en doe er een scheut olijfolie in.
Voeg de blokjes kipfilet toe.
Laat de kip mooi goudbruin worden en draai het vuur omlaag.
Knijp de twee teentjes knoflook met een knoflookpers uit in de pan en laat het ongeveer 10 seconden meebakken.
Schenk de pakjes slagroom in de pan en laat dit absoluut niet koken!
Snij de Gormas in stukjes en doe dit bij de slagroomsaus in de pan.
Giet de fusili af en en laat het een paar minuten staan met het deksel op de pan.
Check of de Gormas helemaal is opgenomen in de slagroom saus.
Als dit gebeurt is maak je de saus wat dikker met de allesbinder of maizena met een beetje water.
Voeg de fijngesneden peterselie toe en serveer het met de pasta.

Lekker met het recept de Siciliaanse Caponata

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pollo di gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven