Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Plaatpizza recept
Plaatpizza recept

Plaatpizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak pizzadeeg volgens de bereiding op het pak broodmix. Rul het gehakt in een pan. Voeg daar de kleingesneden knoflook bij en de sugocasasaus. Laat dit pruttelen tot bijna al het vocht is verdwenen. Als het pizzadeeg klaar is, druk je dit helemaal over de bakplaat uit. Vervolgens doe je het gehaktsausmengsel er helemaal over verdelen. Beleg de pizza met bovenstaande producten of dat wat je zelf lekker vindt. Je kunt ook voor ieder een eigen hoekje maken. Tot slot de kaas er over verdelen en de pizza in ca. 35 minuten bakken in de oven (voor temperatuur zie broodmixverpakking). Deze pizza eten wij gewoon met mes en vork, omdat hij zo lekker dik belegd is. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit plaatpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven