Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza voor 2 grote platen recept
Pizza voor 2 grote platen recept

Pizza voor 2 grote platen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gist breken in een kommetje lauwe melk + suiker. Gedurende 5 minuutjes laten rijzen. De bloem in een kom doen, de gist bijvoegen als ook het geklopte ei en de olie en geleidelijk aan de overige lauwe melk. Alles verwerken tot een soepel deeg dat niet meer kleeft. Ongeveer 15 min. laten rijzen onder een handdoek, daarna het deeg in 2 verdelen en uitrollen in rechthoekige stukken. Op de bakplaat die beboterd en bebloemd is leggen, het deeg inprikken met een vork en laten rijzen. Daarna de vulling met wat maisbloem aangelengd met het water op de platen doen. Alles mooi verdelen over de 2 bakplaten en bakken in een oven van 22 graden ongeveer een 1/2 uur. smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit pizza voor 2 grote platen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pizza voor 2 grote platen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Mijn dochterke is er zot van ...
  Wendyclaes gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven