Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige pasta recept
Pittige pasta recept

Pittige pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Snijd de chorizo in plakjes. Pel de knoflook en snipperen. Verhit de olie in een braadpan knoflook en chorizo 3 min. bakken. Groente toevoegen en 5 min. meebakken. Voeg nu de gezeefde tomaten toe en meeverwarmen. Snijd intussen de olijven in plakjes. Olijven en kappertjes toevoegen en 1 min. meeverwarmen. Serveer nu de fusilli met de saus. Variatie: ander pasta's zijn ook mogelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven