Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige macaroni recept
Pittige macaroni recept

Pittige macaroni


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni. Snijd ondertussen de smack in kleine blokjes, snipper de uien. Verhit de olie en bak hierin de uien zachjtes lichtbruin. Voeg de smack toe en bak deze al omscheppend lichtbruin. Voeg daarna de sambal, de knoflook, de ketjap en de zeer fijn gesneden prei toe. Laat alles nog een paar minuten roerbakken. De macaroni door het mengesl scheppen en nog even mee verwarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige macaroni recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven