Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pipette rigate met coutgette en ansjovis recept
Pipette rigate met coutgette en ansjovis recept

Pipette rigate met coutgette en ansjovis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een koekenpan. Snijd de geroosterde paprika in stukjes en bak ze even in de hete olie. Maak de teentjes knoflook schoon en snipper ze ragfijn. Bak de knoflook even mee en voeg de passata toe. Ontdoe de rode peper van de pitjes en snijd hem in kleine stukjes. Snijd de courgette in kleine dobbelsteentjes. Voeg de peper, courgette en oregano toe en laat het geheel ca. 10 min. zachtjes garen. Af en toe roeren om aanbakken te voorkomen. Voeg de fijngesneden ansjovis toe en laat nog even doorgaren totdat de courgette beetgaar is.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af in het vergiet en roer hem meteen onder de saus.
Serveer in diepe, voorverwarmde borden.
Geef er een glas niet te zware, droge, rode Italiaanse wijn bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pipette rigate met coutgette en ansjovis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven