Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peperonata met tagliatelle recept
Peperonata met tagliatelle recept

Peperonata met tagliatelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de 4 paprika's zodat ze zwart zien. Stop ze in een plastic zak om te laten zweten en pel daarna de vel eraf. Snijd de paprika's in repen of stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Ontvel de tomaat en snij in kleine blokjes.
Doe olijfolie in de pan. Fruit de ui en de knoflook. Voeg de paprika, de tomaten en de balsamicoazijn toe. Laat me de deksel op de pan 30 tot 45 minuten stoven op een laag vuur.
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Voeg aan de groentemix de geraspte parmezaanse kaas, peper, zout en peterselie toe.

Serveersuggesties

Eventueel ook te eten met couscous. Wel die met een beetje gezouten water en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peperonata met tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven