Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pennette met pesto alla Siciliana, kerstomaatjes en zwarte olijven recept
Pennette met pesto alla Siciliana, kerstomaatjes en zwarte olijven recept

Pennette met pesto alla Siciliana, kerstomaatjes en zwarte olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de tomaatjes en snijd de olijven in dikke schijfjes. Verhit de olie in een koekenpan en sauteer hierin de tomaatjes en olijven gedurende ca. 3 minuten. Voeg de pesto alla Siciliana toe. Wanneer je geen pesto alla Siciliana hebt kun je ook pesto rosso gebruiken en een eetlepel in stukjes gehakte, geschaafde amandelen. Snijd de basilicum in reepjes. Kook de pennette volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af door het vergiet. Voeg de pennette en de basilicum toe. Nog even doorroeren op hoog vuur en meteen opdienen op voorverwarmde borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pennette met pesto alla siciliana, kerstomaatjes en zwarte olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven