Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne salade recept
Penne salade recept

Penne salade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de pasta zoals op de verpakking staat en bak de spekjes in een wokpan, vervolgens de avocado in blokjes snijden en de mozorella in stukjes, ik doe vaak de cherrytomaatjes ook een keer door midden snijden. Als dat gebeurd is en de penne zijn gaar,giet ik de pennen af en doe ik ze in de wok bij de spekjes, ik doe er wat olijfolie bij en vervolgens de avocado,mozorella en cherrytomaatjes in. Dat roer ik even door elkaar, en als laatst de rucola er doorheen.

En het gerecht is klaar! Smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit penne salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven