Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne-ovenschotel recept
Penne-ovenschotel recept

Penne-ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en hak hem fijn. Snijd de prei in dunne ringetjes. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm de oven voor op 170 graden C. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de knoflook erin. Voeg de prei en champignons toe en bak het even mee. Klop de gorgonzola los met de creme fraich. Schep de penne in een ingevette ovenschaal. Verdeel het groentemengsel over de pennen en schep het gorgonzolamengsel erover. Zet de schaal 15 minuten in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne-ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven