Penne met zalm en broccoli

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de vlindermacaroni gaar volgens gebruiksaanwijzing.
  2. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en kook ze in weinig water in circa 5 minuten beetgaar.
  3. Snijd de in reepjes.
  4. Doe de crème fraîche en verse in een pan met een dikke bodem.
  5. Verwarm het mengsel al roerend op zacht vuur.
  6. Giet de farfalle af.
  7. Schep het crème fraîche-mengsel, de zalmsnippers en de broccoliroosjes snel en luchtig door de farfalle.
  8. Warm het gerecht goed door en breng het op smaak met en .
  9. Verdeel de macaroni over de warme borden en strooi de zalmeitjes erover.
  10. Magnetrontip:In de magnetron doet u het volgende:
  11. kook de broccoliroosjes in een afgedekte glazen schaal in 4 tot 5 minuten op vol vermogen beetgaar.
  12. Ook het roomkaasmengsel kunt u in de magnetron verwarmen.
  13. Doe dit in de schaal waarin u het gerecht wilt opdienen.
  14. Dan schept u daarna de macaroni, en door de saus.
  15. Verwarm de crème fraîche en de verse met kruiden circa 2 minuten op vol vermogen en roer het mengsel tot een gladde saus.
  16. Lekker met een salade van veldsla.
25
25
25

Variaties op Penne met zalm en broccoli

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Penne met zalm en broccoli
VariatieAantalGang
Penne met zalm en broccoli1Seizoensgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
891 kcal
44%1782 kcal
Vetten
24 g.
35%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
115 g.
44%230 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Penne met zalm en broccoli