Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met tomatengroentesaus recept
Penne met tomatengroentesaus recept

Penne met tomatengroentesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met knoflook, paprikapoeder, 1 theelepel zout en peper naar smaak. Voeg het ei en het paneermeel toe en kneed alles goed door elkaar. Vorm het gehakt tot 20 kleine balletjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de koekenpan en bak de gehaktballetjes bruin. Schenk er een scheutje water bij en laat de gehaktballetjes in nog 10-1 5 minuten zachtjes gaar worden. Schep ze regelmatig om. Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de groenten in 3.5 minuten beetgaar. Roer de pastasaus erdoor en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes sudderen. Giet de penne af en roer de pasta door de saus. Schep de pasta met saus in 4 diepe borden en schep de gehaktballetjes erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met tomatengroentesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven