Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met roquefortsaus recept
Penne met roquefortsaus recept

Penne met roquefortsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het sjalotje en de knoflook fijn gesneden aanzetten in een klein beetje boter, blussen met witte wijn (0,5 glas). ĺ punt roquefort in beker staafmixer, kokende witte wijn erop met staafmixer pureren, terug in de pan, slankroom (1/4 liter) erop en beetje inkoken. Maak op smaak met peper en zout. Penne (beetgaar) in kom of bord, wat saus eroverheen, bestrooien met gehakte peterselie en/of fijn gesneden basilicum en parmezaanse geraspte kaas. Serveren met een lekker stuk stokbrood of ciabatta, en frisse gemengde salade. Variatie: ingrediŽnten als vis, vlees, gevogelte, zongedroogde tomaten, groenten als broccoli, etc. Voorbeeld: een stuk zalmfilet in de boter krokant gebakken smaakt hier uitstekend bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met roquefortsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Penne met roquefortsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik begrijp dat er kokende wijn over de roquefort moet worden gegoten, maar hoeveel? Lijkt me een lekker recept!
    Stokpopje gaf dit recept op 3 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven