Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met kip, doperwtjes en ricotta recept
Penne met kip, doperwtjes en ricotta recept

Penne met kip, doperwtjes en ricotta


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Meng in een kom de reepjes kip met het citroensap en de knoflook.
Laat minimaal 5 minuten marineren. Kook de penne volgens gebruiksaanwijzing van de verpakking beetgaar.
Voeg de laatste 4 minuten van de kooktijd de doperwten toe.
Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie en bak de reepjes kip in ca. 4 minuten gaar en rondom goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de pasta en de doperwten af en meng ze in een voorverwarmde schaal met de kipfilet. Schep er de ricotta, de citroenrasp en basilicum door. Breng op smaak met zout en peper en strooi de geraspte kaas erover.

Serveersuggesties

Lekker met een tomaten-komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met kip, doperwtjes en ricotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Penne met kip, doperwtjes en ricotta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Gisteren dit recept bij mijn zus gegeten, nou het was heerlijk! We hebben het iets aangelengd met melk, om het iets smeu´ger te krijgen! Maar een 10 hoor!
    Lucienne gaf dit recept op 21 mei 2017 4 uit 5 sterren
  • Heel lekker, ga ik nog maken.
    Coenen Mieke gaf dit recept op 28 november 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven