Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met groene asperges recept
Penne met groene asperges recept

Penne met groene asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Asperges 2 min. koken, onder koud water afspoelen en in vergiet laten uitlekken. In droge koekenpan met antiaanbaklaag pijnboompitten lichtbruin roosteren en laten afkoelen. In wok knoflook in olie 2 min. fruiten. Asperges toevoegen en op matig vuur 5 min. al omscheppend bakken. Intussen ricotta door penne roeren en op smaak brengen met zout en peper. Tomaat over vier borden verdelen. Penne en asperges erop scheppen. Pasta garneren met bosui, pijnboompitten en geraspte kaas. Tip: Sporters eten voor een wedstrijd vaak veel pasta, rijst, brood of peulvruchten. Op die manier krijgen ze veel koolhydraten binnen en dat is gunstig, want koolhydraten zijn goed voor 'snelle' energie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met groene asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven