Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastaschotel met asperges en ham recept
Pastaschotel met asperges en ham recept

Pastaschotel met asperges en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges met een dunschiller. Schaaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige uiteinden.
Snijd ze in stukken van ca. 3-4 cm. Breng ruim water met zout aan de kook en kook de aspergestukken 10 minuten. Kook de pasta vogens aanwijzing verpakking beetgaar.
Giet de asperges af en vang het kookvocht op. Bereid de aspergesaus volgens aanwijzing verpakking met 200 milliliter kookwater van de asperes. Verhit de boter in een braadpan en fruit de ui goudbruin.
Voeg de aspergesaus, de cherrytomaten, de asperges en de ham toe en stoof op laag vuur alroerend 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper
Giet de pasta af en schep het door het groentemengsel.
Serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastaschotel met asperges en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven