Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasaus met kipfilet recept
Pastasaus met kipfilet recept

Pastasaus met kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in kleine blokjes, de champignons in blokjes en de prei in ringen. Was de champignons en de prei (het is een witte saus!). Kruid de kipfilet met aromat en peper. Maak de sausmix klaar maar draai de hoeveelheden om. 300 mililiter melk tegenover 200 mililiter water. Doe dit gewoon koud in een kom. Bak de kipfilet licht aan in 2 eetlepels olijfolie. Zorg dat de kip niet bruin van kleur wordt. Voeg de champignons en de prei toe en bak deze mee. Door de hoeveelheid vocht die vrijkomt, wordt dit een kokend geheel. Voeg nu beide doosjes boursin toe en laat de kaas volledig vloeibaar worden. Als het een smeuig geheel is, voeg dan de sausmix toe. Blijf roeren to het een smeuige saus is geworden en haal de pan dan van het vuur. Lekker met alle soorten pasta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastasaus met kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven