Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade recept
Pastasalade recept

Pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de fussulini beetgaar in een blokje rundvleesbouillon en laat afkoelen (spoelen met koud water).
Snijd de paprika de kip en ui in kleine stukjes.
Bak de pijnboompitten in een droge koekepan en laat afkoelen.
Meng alles door elkaar en doe er wat peper en zout en de gedroogde bieslook doorheen.
Dan een paar schepjes Tzatsikisaus.
Goed vermengen en smullen maar. Heerlijk bij de BBQ of zomaar bij een borrel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pastasalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zelf vind ik deze lekkerder met mayonaise en wat paprikapoeder, maar het blijft een heel lekker recept. Gerookte kip wellen is aan te raden, korstje wordt dan iets malser, past beter bij de pasta.
    Bezoeker gaf dit recept op 2 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven