Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastalinten met spinazie recept
Pastalinten met spinazie recept

Pastalinten met spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon, en snij deze in plakjes.
Pel en snipper de ui.
Was de spinazie verwijder de harde stukken en scheur of snij de bladeren in stuken die makkelijk eetbaar zijn (indien dit nodig is) laat de bladeren uitlekken in een vergiet.

Breng in een grote pan het water aan de kook.
Doe hierbij de tagliatelle en het zout en kook de pasta beetgaar.
Ontertussen verhit je in een koekenpan de olie en bak je hierin de spekjes lekker knapperig.
Haal de spekjes uit de pan, maak deze niet schoon en bak hierin vervolgens de ui en de champignons tot deze lichtbruin zijn.
Voeg hier dan de spekjes en de spinazie aan toe. Haal de pan van het vuur zodra de spinazie geslonken is.
Meng de slagroom met het citroensap en roer dit door het spinazie mengsel.

Leg de tagliatelle op een bord en schep hier overheen de spinazie.
Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Vervang de spekjes eens door in stukken gesneden zalm. Bak de champignons apart in een pan en gebruik in plaats van olie kruidenboter. schep de champignons pas als laatste over de pasta heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastalinten met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven