Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta Wieringh voor makkelijk en op de camping recept
Pasta Wieringh voor makkelijk en op de camping recept

Pasta Wieringh voor makkelijk en op de camping


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan heet water op voor de pasta, doe daarbij wat olie in het water. Gebruik voor de saus een wokpan. Fruit eerst het uitje en doe daarbij vervolgens de spekjes erbij. Bak dit samen wat aan en doen de hamblokjes erbij. Als die even warm zijn, doe dan de saus erbij. Laat die samen zachtjes warm worden. Intussen kook de pasta beetgaat. Als laatste de bieslook en peterselie toevoegen aan de saus. Daarna de pasta afgieten en de pasta bij de saus toevoegen. De gehele pan lekker omroeren tot een pan lekkere pasta. Schep de pasta op het bord en doe er dan een beetje parmezaanse kaas overheen en klaar is je gerecht. voor zelfgemaakte pastasaus is het recept: 1 blik gepelde tomaten en 4 zongedroogde tomaatjes in olie. Met de blender in elkaar mixen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pasta wieringh voor makkelijk en op de camping recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven